שם
הפרוייקט – עברית:גריל
מהיר לשימוש במסעדות
- אנגלית:INSTITUTIONAL
INSTNTGRILL
תאור
הפרוייקט:פיתוח גריל חשמלי (מתח נמוך), מהיר במיוחד,
לשימושבמסעדות אוכל מהיר מזנונים וכו'.
עיקרון הפעולה: לגרילר גופי חימום אלסטים המאפשרים מגע ישיר עם
הבשר, השומנים נשרפים אך העסיסיות והטעם הטבעי נשארים.
בתהליך זה אין צורך בחימום מוקדם, אין עשן, ריחות, התזות
ולכלוך.
מתודיקה:לימוד תיאוריטי, תכן, בניית מודל, נסיונות ובדיקת
עלויות.
מקום ביצוע
הפרוייקט:באוניברסיטה ובמעבדה בקריית אונו