הפקולטה להנדסה למען הקהילה
סטודנטים יקרים שלום
פורים קרב ובא ואנחנו בוועד חשבנו על משהו יצירתי שנוכל לעשות למען הקהילה בפורים הזה.
אפתח בסיפור,
מאז תחילת שנת הלימודים, ילדה מקסימה בת 12 בשם יובל, שהיא במקרה אחות של חבר שלומד איתנו, שוכבת במחלקה האונקולוגית בשניידר.
בחנוכה האחרון, אני ושאר החברים הקרובים החלטנו להגיע ולחזק אותה ואת שאר הילדים החמודים במחלקה עם סופגניות טעימות, סביבונים, מטבעות שוקולד, מתנות, בלונים שירים והמון חיוכים. היה להיט, החיוך נשאר על פניהם למשך כמה שבועות, לפני יומיים האחראית על המחלקה האונקולוגית בשניידר מטעם עמותת חיים התקשרה אלי ושאלה אם נוכל להגיע שוב גם בפורים, כמובן שמיד אמרתי כן!!
עכשיו מגיעה הנקודה בסיפור שבה כולכם נכנסים:
אבקש מכל סטודנט בפקולטה לתרום משלוח מנות קטן, משהו שהוא הכין בעצמו. לא צריך לקנות וזה לא אמור לעלות יותר מ25 שח, אשמח אם תצרפו גם מכתב, "חג שמח" , אבל זה לא חובה מי שלא רוצה.
היות ומדובר בילדים בעלי מערכת חיסונית חלשה נצטרך להימנע מלשים ממתקים בתפזורת (פתוחים) אלא רק משהו ארוז. כל השאר חופשי.
את המשלוחים שהכנתם ניתן להביא לחדר של ועד הנדסה או לחדר של המזכירות (יחכה שם ארגז)
ביום חמישי אעביר את כל המשלוחי מנות שנתרמו לשניידר.
אודה לכולם מראש על ההשתתפות ועל התרומה!!
שיהיה לכולם חג שמח! נתראה במסיבה!
דן סיבוני
ועד הנדסה

